MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Op een koude zaterdag was het Rhoon wat op bezoek kwam op de pallandt.
Rhoon wat 1 plek boven ons staat stond aan de aftrap om 12:00 uur op veld 1.

De wedstrijd begon gelijk scherp door beide partijen en was het gelijkwaardig te noemen. Over en weer was er gevaar voor de goal. Het was Flakkee wat de score opende. Er werd gedacht aan buitenspel,  maar zowel de vlagger van Rhoon en de scheidsrechter die niet floot,was het Paul die die bal voor de zekerheid maar binnenschoot.  De goal telde en waarschijnlijk werd er gereageerd opeen fluitje van het naastgelegen Hockeyveld.
De 1-0 werkte als goed motivatie om door te pakken.  5 minuten later was het weer raak. Door goed doorzetten van Jordy die goed terugleggen was het Paul die zijn 2e goal binnenschoot laag naast de keeper. Rhoon werd wel gevaarlijk met goede aanvallen maar tot een goal kwam het niet.
Flakkee ging door met voetballen en gaf goed verzet tegen het makkelijk spelende Rhoon. Een aanval over rechts stuurde Erol Marijn weg en deze, zoals hij zelf vertelde zag dat de keeper te ver voor de goal stond en schoot de bal zuiver binnen.
Met 3-0 gingen we rusten.

De 2e helft was het Rhoon wat uut een ander vaatje ging tappen. Ze werden dwingend voor de goal en na 2 kansen lag dan toch de 3-1 achter Mats. Rhoon rook bloed en ging door. Flakkee konngeen stand houden en al snel lag de 3-2 en 3-3 in de touwen. Flakkee zakte weg en moest de meerdere erkennen aan Rhoon. De 3-4 werd gemaakt na matig verdedigen. Met jurgen naar voren werd er meer risico genomen. Dit mocht helaas niet meer lukken en was het Rhoon wat de 3-5 binneschoot.
Een goed 1e helft en een matige 2e helft nekte de JO19. Moet wel gezegd worden dat Rhoon een goed voetballende ploeg heeft.