Verdiende zege Flakkee JO19 op Meeuwenplaat - MSV & AV Flakkee

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Verdiende zege Flakkee JO19 op Meeuwenplaat

Verdiende zege Flakkee JO19 op Meeuwenplaat

Flakkee JO19-1

5 - 2

Meeuwenplaat JO19-1

Competitie

2e klasse (2e fase) 07

Datum

26 november 2022 13:00

Scheidsrechter

C. Hoek

Accommodatie

Sportpark Van Pallandtpolder
Oostplaatseweg 1
3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Na 2 onnodige verliespartijen was het vandaag Meeuwenplaat wat de gast was op de palland.
Om van de onderste plekken vandaan te komen waren de 3 punten hard nodig.
Om 13:00 uur was het scheidsrechter Hoek die de wedstrijd liet starten. 
Flakkee ging furieus uit de startblokken. Meeuwenplaat werd op eigen helft vastgezet en werd er getracht gevaarlijk te worden. Het lukte Sjoerd bijna om te scoren maar zijn schot miste de goal.
De 2e kans ging er wel in. Jordy die steeds beter gaat voetballen na zijn langdurige blessure schoot vanaf de 16 m1 fraai in de hoek. De euforie was van korte duur. Een dieptebal van Meeuwenplaat werd verkeerd beoordeeld door Mats en ging compleet over de bal heen waardoor de spits van dienst simpel de gelijkmaker binnenschoot.
De geelblauwen herpakte zich en kwam met enige regelmaat in de 16 m van Meeuwenplaat.  Tot in de 20e minuut een corner van Flakkee in de kluts tussen Meeuwenplaat verdedigers een eigen doelpunt werd gemaakt. Een lekkere opsteker voor onze jongens maar wat leek een kantelmoment in de wedstrijd. Meeuwenplaat ging tegen zichzelf voetballen en Flakkee meldde zich steeds meer voor de goal bij Meeuwenplaat.  Het was Cas die na een actie gevloerd werd en een penalty verdiende. Het was Youri die de 3-1 verzilverde. 
Niet veel later was het Jarno die onderuit geschoffelt werd in het strafschopgebied.  Wederom was het Youri die vanaf 11 m de keeper de verkeerde hoek in stuurde. De 4-1 was terecht gezien het spelbeeld. Achterin hadden we het slot er redelijk op en was er geen vuiltje aan de lucht.
Het mooiste moment van de middag was een mooi opgezette aanval van achteruit. Jordy werd over rechts weggestuurd richting de goal maar waar iedereen dacht die probeerd zelf te scoren gaf hij een uitgemeten voorzet naar Sjoerd die foutloos de bal binnenschoot. Met de stand van 5-1 gingen we rusten.
Het 2e bedrijf was voetballend geen schim van de 1e helft . Meeuwenplaat startte fel maar werd niet echt gevaarlijk. Mats kon met gemak zijn doel schoonhouden. De tegenstander liet zich van een negatieve kant zien waardoor de 2e helft voor de neutrale kijker niet leuk was om naarvte kijken. De jongens hielden zich staande door gedisciplineerd te blijven spelen hoe lastig dat soms was. Meeuwenplaat kwam nog tot scoren maar het was te laat. Tot kansen kwamen we niet meer echt en hebben we de wedstrijd uitgevoetbald. 
Met de 3 punten op zak werd de wandeling ingezet van veld 3 naar de kleedkamer. In  de stand zijn we gestegen naar plaats 5. Volgende week is de volgende wedstrijd thuis tegen Rhoon......
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!