Oostplaatseweg 1
3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Voor de 2e keer dit jaar speelt Flakkee JO19 thuis tegen Spijkenisse JO19-2.  Deze wedstrijd werd kansloos verloren dus Flakkee had iets recht te zetten.
Op veld 2 floot scheidsrechter v oudenaarden om 12:30 uur voor het begin van de wedstrijd.
Spijkenisse met een 2 tal creatieve aanvallers gaat goed van start deze wedstrijd. Na enkele minuten was het dan ook een 1 tegen 1 situatie waar Mats als winnaar uit kwam. We waren gewaarschuwd en moesten scherp blijven verdedigen. Het middenveld was gelijkwaardig te noemen en werden er stevige duels uitgevochten. Een periode in de 1e helft waren we gelijkwaardig.
Tot dat in minuut 30 een corner te nemen was voor Spijkenisse. Deze goed genomen corner viel bij de 2e  paal over de verdediging binnen. Flakkee herpakte zich en ging door met creëren van kansen op de gelijkmaker. Die kwam er nadat een aanval over links door Sjoerd binnen geschoten werd. Met 1-1 gingen we rusten.
Na de rust starte Spijkenisse weer sterk. Flakkee werd terug gedrongen op hun eigen helft. Spijkenisse was in deze fase sterker. Toch kreeg Flakkee kansjes maar wist deze niet te verzilveren. Het was Spijkenisse die wederom scoorde. Weer uit een corner die hard binnengekopt werd. Flakkee keek weer tegen een achterstand.
In het laatste kwartier gaf Flakkee de wedstrijd geheel uithanden door een aantal persoonlijke fouten. De gevaarlijkste man van het veld bij Spijkenisse schoot een verkeerd genomen doeltrap feilloos binnen en zo was de eindstand 1-3 wat geheel niet nodig geweest was deze middag.
We zullen er van moeten leren om als team gedisciplineerd te blijven voetballen zodat we deze fouten niet meer maken. Volgend week reizen we af naar Ouddorp waar WFB de volgende tegenstander zal zijn.