Flakkee JO19-1 verliest nipt bij Hellevoetsluis JO19-1 - MSV & AV Flakkee

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Flakkee JO19-1 verliest nipt bij Hellevoetsluis JO19-1

Flakkee JO19-1 verliest nipt bij Hellevoetsluis JO19-1

Hellevoetsluis JO19-1

1 - 0

Flakkee JO19-1

Competitie

2e klasse (2e fase) 07

Datum

5 november 2022 12:30

Scheidsrechter

E. Basakci

Accommodatie

Sportpark ING
Brielsestraatweg 6
3221AA
HELLEVOETSLUIS
tel. 0181-313019

Flakkee JO19 komt in Fase 2 tot de winterstop uit in de 2e klasse. In de 1e fase van dit seizoen waren de resultaten wisselvallig te noemen. We speelden al eerder in Hellevoetsluis tegen JO19-2 en die werd ruim gewonnen  Nu was het de JO19-1 van Hellevoetsluis die van de 1e naar de 2e klasse werd geplaatst de tegenstander.
Met Jordy en Jurgen, beide weer gelukkig zo goed als fit en zonder youri die bij het 1e meedeed. Eurolind van de JO17 die deze middag ons team kwam versterken.

Om 12:30 uur starte de wedstrijd onder toeziend oog van de meegereisde supporters op veld 3.
Hellevoetsluis en Flakkee waren aan elkaar gewaagd.  Het begin was best lastig te noemen omdat Hellevoetsluis met snelle voorhoede spelers direct gevaarlijk werden. De spits liet zich uitzakken waarmee onze verdediging andere keuzes moesten maken met als gevolg dat er ruimtes ontstonden. Flakkee kwam eruit met counters over de flanken.
Het was Hellevoetsluis wat als eerste kansen kreeg. Met harde schoten werd er 3 x de lat geraakt en was het Mats die redding bracht in deze hachelijke situaties. Flakkee herpakte zich en ging hierna beter voetballen. Combinaties van achteruit gingen steeds beter. Hellevoetsluis werd ook minder gevaarlijk en het spel speelde zich af op beide helften. Flakkee kwam hierdoor ook weer meer voor de goal bij Hellevoetsluis . Een mooie aanval over rechts was het Jordy die de bal bij de 2e paal neerlegde voor de inkomende Jarno. Laatst genoemde schoot de bal vanaf de 5 m1 lijn "ruim" over. Zonde dat we deze mooie aanval niet hebben verzilvert. We kregen in deze fase nog wat kansjes. Het was Timar die een best grote kans zacht inschoot wat ook een makkelijke prooi was voor de keeper van Hellevoetsluis.  Met 0-0 gingen we rusten. 
In het 2e bedrijf was het spelbeeld gelijkwaardig te noemen. Over en weer was het gevaarlijk voor de goal. Flakkee kwam met voorzetten van de zijkanten gevaarlijk voor de keeper. Sjoerd en Jordy konden er net niet bij om de voorsprong op het bord te schieten. Met nog zo'n 20 min te spelen werd Paul vanachter nagetrapt en werd de speler in kwestie niet bestraft maar Jakob die reageerde op het voorval. Met een tijdstraf van 10 min zou dit het spelbeeld iets veranderen. We kwamen iets meer in de verdrukking. Een aanval over rechts werd voorgezet en onze verdediging stond niet goed  Hellevoetsluis tikte de 1-0 binnen.
De laatste 10 min hebben we geprobeerd om de gelijkmaker nog te forceren door achterin risico te nemen en met 4 aanvallers te spelen. Dit mocht helaas niet meer lukken. Vandaag strijdlust gezien bij ons team wat de begeleiding goed deed. Met deze inzet kunnen we ons aan elk team meten in deze competitie ronde.💪
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!