Omloopseweg 7 F
3161ER
RHOON
tel. 010-5018832

De 1e wedstrijd van de 3e fase is de uitwedstrijd bij vv Rhoon. De reis begon die zaterdag om 8:15 uur omdat er om 9:45 uur werd afgetrapt op veld 3.
Flakkee was het team wat vanaf het fluitsignaal scherp er boven op zat. De opbouw werd verstoord door de voorhoede zodat jet middenveld de bal kon onderscheppen.  Na ca 5 minuten was het dan ook gelijk raak. Eurolind werd bediend door Jordy en met een fraaie beweging schoot hij de bal droog in de linkerhoek van de goal. Een lekker begin van de geelblauwen. We bleven na de goal doorgaan met storen van de opbouw bij Rhoon. De tegenstander kwam er sporadisch uit maar niet echt gevaarlijk voor de goal van Mats. Dit was de verdienste van de verdediging.een voorzet van Timar werd rakelings overgekopt door Jordy en uit 2 corners was het Jakob die naast kopte en schoot. Kansen kregen we maar de beloning lieten we achterwege.  Met 0-1 gingen we dan uiteindelijk ook rusten.

Na de ranja was het Flakkee wat een dot van een kans niet verzilverde. Eurolind schoot helaas te zacht om te kunnen scoren. Rhoon begon in de loop van de 2e helft steeds gevaarlijker te worden. Flakkee liep meer terug en waren slordig en na een balverovering was de bal weer te snel terug bij de roodhemden.  En kans na goed doorzetten van Erol schoot werd via de keeper tot corner verwerkt. Mats moest diverse keren handelend optreden want Rhoon ging voor een gelijk spelletje. In de tegenstoot kreeg Flakkee nog een vrijtrap. Paul schoot deze net voorlangs. Een grove charge op Mats in blessure tijd was de frustratie die werd geuit omdat Flakkee afstevende op een overwinning.  Na 5 minuten blessuretijd blies de leidsman voor het einde van de wedstrijd. Vroeg op staan is dus niet altijd nadelig jongens.