Flakkee JO19 tegen Bruse Boys JO19 kent geen winnaar.....

Nijverheidsweg 25 -27
4311RT
BRUINISSE
tel. 0111-482089

De JO19 speelde vandaag vriendschappelijk tegen Bruseboys JO19-1 wat uitkomt in de 1e klasse Zuid.
Voor Flakkee JO19 een mooie meting wat het niveau in Zuid is.

Op het kunstgras werd er om 11:00 uur afgetrapt onder erbarmelijke weersomstandigheden.
Ivm 3 afmeldingen binnen ons team werd er beroep gedaan op Milan en Eurolind van de JO17.

Bruse Boys begon voortvarend aan de wedstrijd. Een stugge verdediging en lopende middenvelders was het lastig tegenstand te geven. Vanuit deze spelers kwam er gevaar en werden de flanken bediend. We hadden de handen vol aan Bruse Boys. Na een 15 minuten hadden we beter grip op de tegenstander.
Flakkee kwam er uit met de snelle buitenspelers. Een kans van Jordy die met een halve omhaal tegen de keeper schoot waren het uiteindelijk kleine mogelijkheden de de geelblauwen tot nu toe kregen.
Bruse Boys kwam er gevaarlijk uit en werd goed verdedigd door onze jongens.
De grootste kans van de 1e helft zou voor Bruse Boys zijn. Een aanvaller werd door een lichte overtreding van Jurgen uit balans gebracht. Een penalty was het gevolg op dit vergrijp.
De spits van dienst legde aan op 11 meter en zag dat het schot gepakt werd door Mats. Met een mooi save werkte hij de bal uit de goal.
Het gaf Flakkee een boost om weer aan te zetten. Met 0-0 tussenstand floot de leidsman voor de rust.

De 2e helft kwam Flakkee sterker uit de startblokken. De verdediging en het middenveld stond beter en de combinatie werd meer en meer gezocht. Dit leide tot gevaarlijke situaties voor de goal van Bruse Boys. De van een enkelblessure herstelde Cas werd gevaarlijk over rechts en schoot in het zijnet. Een voorzet werd finaal gemist door Eurolind die waarschijnlijk zijn goal al telde. Jordy zijn poging belande net boven de lat.
Bruse Boys werd nog wel gevaarlijk voor de goal maar door domme overtredingen. De vrije trappen die daar uit voort kwamen worden geen gevaar voor Flakkee. Jurgen redde nog een bal van de doellijn.
Beide teams kwamen niet tot score en zo werd er naar 90 minuten met een 0-0 stand afgefloten door de goed fluitende leidsman.

Samengevat, Bruse Boys was de 1e helft de betere en Flakkee had de 2e helft het betere van het spel.

Bruse Boys bedankt voor de uitnodiging!!!

Op het complex kwam ik nog een oude bekende tegen die in verleden jaren actief was als fysio/verzorger bij Flakkee.  Hans Hoek, die inmiddels 74 jaar oud is nog altijd onderdeel uitmaakt van de medische staf van Bruse Boys. Een vakman die het nog niet laten kan....