Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden

Lid worden

Lid worden van Flakkee?

Dat kan heel eenvoudig! Vul dan onderstaand het digitale aanmeldformulier in, of haal een formulier af bij het wedstrijdsecretariaat in de Commissiekamer. Ingevulde formulieren en / of eventueel aanvullende stukken kunnen in de brievenbus van de ledenadministratie (naast de ingang van de kantine) worden gegooid. 

Overschrijven? 

Wil jij je overschrijven van een andere voetbalclub? Dan kun jij je gewoon aanmelden via het aanmeldformulier. Vergeet je niet uit te schrijven bij jouw oude club! Uitschrijvingen moeten uiterlijk 30 juni schriftelijk doorgegeven worden.

Wijziging doorgeven?

Verandert er iets aan je persoonlijke gegevens? Dat kun je hier doorgeven.

Contributie

Klik hier voor meer informatie over de contributie en de wijze van betalen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@msvenavflakkee.nl

Lid worden

Persoonsgegevens:


Legitimatie is alleen vereist bij leden vanaf 14 jaar. Een kopie hiervan kan ingeleverd worden bij de ledenadministratie.

Afdeling:

Vorige clubs:

Er kan alleen betaald worden per automatisch incasso.
Lidmaatschap loopt van 01-07 t/m 30-06. Afmeldingen dienen te geschieden voor 30-06.
Bij niet tijdige of tussentijdse beëindiging wordt de contributie over het seizoen alsnog volledig in rekening gebracht. Door dit formulier in te vullen, verleen je een incassomachtiging aan MSV&AV Flakkee om de contributie van jouw rekening af te schrijven.

Stichting leergeld:


Ondertekening De benodigde (aanvullende) stukken kun je afgeven bij het wedstrijdsecretariaat van MSV&AV Flakkee of mailen naar ledenadministratie@msvenavflakkee.nl .* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!