Oostplaatseweg 19
3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-480312

Na een lange periode zonder wedstrijden en een meivakantie ertussen werd de wedstrijd uit bij DJS ingehaald.
Om 19:30 uur floot scheidsrechter Vroegindeweij af op het hoofdveld in de pallandpolder.
Een wedstrijd die gewonnen moest worden om bovenin mee te blijven doen begon niet lekker. Het was DJS die het eerste speldenprikje uitdeelde. Mats redde zijn team in de beginfase. Het eerste wapenfeit van de geelblauwen was Lars die de bal via de lat overschoot maarvuit buitenspelpositie. Na ca 20 min was het raak. Over links werd de combinatie gevonden waardoor youri vrij kwam te staan en hard in de korte hoek binnenschoot.
DJS kwam er spaarzaam uit maar deze aanvallen werden goed opgevangen door de verdediging.
Erol werd in minuut 25 weggestuurd over rechts en gaf strak voor. Liam stapte over de bal waardoor Jordy schitterend tegendraads links via paal de bal achter de keeper schoot. Met 0-2 gingen we rusten.
De tweede helft verliep wederomte gehaast met foute passes maar deze werden niet fataal voor Flakkee. Het was DJS die op het middenveld sterker werd maar niet kon doordrukken. Het was Lars die scoorde uit een afstandschot die leek op de 1e goal uit de 1e helft. Met 0-3 voetbalde Flakkee de wedstrijd uit zonder groots te spelen. Als kers op de taart was het Youri die fraai de bal in de kruising schoot vanaf de 16 m1 na een goede combinatie in de as van het veld. Samengevat een goede overwinning met vier fraaie goals maar voetballend moeten we weer de draad oppakken na deze meivakantie .  Gefeliciteerd met de overwinning.