Aanmelden als lid - MSV & AV Flakkee

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmelden als lid

Aanmelden als lid

Lid worden van Flakkee?

Dat kan heel eenvoudig! Vul dan onderstaand het digitale aanmeldformulier in en verstuur het. Ook is het mogelijk het Inschrijvingsformulier te downloaden of je kunt het formulier afhalen bij het wedstrijdsecretariaat in de Commissiekamer. Ingevulde formulieren en / of eventueel aanvullende stukken kunnen in de brievenbus van de ledenadministratie (naast de ingang van de kantine) worden gegooid. 

Overschrijven? 

Wil jij je overschrijven van een andere voetbalclub? Dan kun jij je gewoon aanmelden via het aanmeldformulier. Vergeet je niet uit te schrijven bij jouw oude club! Uitschrijvingen moeten uiterlijk 30 juni schriftelijk doorgegeven worden.

Wijziging doorgeven?

Verandert er iets aan je persoonlijke gegevens? Dat kun je hier doorgeven.

Contributie

Klik hier voor meer informatie over de contributie en de wijze van betalen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@msvenavflakkee.nl

Aanmelden als lid

Persoonsgegevens:


Legitimatie is alleen vereist bij leden vanaf 14 jaar. Een kopie hiervan kan ingeleverd worden bij de ledenadministratie.

Afdeling:

Vorige clubs:

Er kan alleen betaald worden per automatisch incasso.
Lidmaatschap loopt van 01-07 t/m 30-06. Afmeldingen dienen te geschieden voor 30-06.
Opzegging van het lidmaatschap geschiedt tegen een opzegtermijn van 3 maanden met in acht neming van een (aanzeg-)/opzegtermijn van 2 weken.
Door dit formulier in te vullen, verleen je een incassomachtiging aan MSV&AV Flakkee om de contributie van jouw rekening af te schrijven.

Stichting leergeld:


Ondertekening De benodigde (aanvullende) stukken kun je afgeven bij het wedstrijdsecretariaat van MSV&AV Flakkee of mailen naar ledenadministratie@msvenavflakkee.nl .* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!