Sportlaan 30 a
3299XG
MAASDAM
tel. 078-6769500

Flakkee speelde vandaag tegen de nummer 4 van de competitie. Met verrassende uitslagen van Binnenmaas was het Flakkee wat scherp aan de wedstrijd begon. Op veld 3 was het de scheidsrechter die om 14:30 floot voor de aftrap.
Flakkee zat er kort op en had veelvuldig de bal in bezit en probeerde op te bouwen. Dit lukte vrij goed en er ontstond kansen. Het was Liam die vanuit de combinatie de 1e goal maakte. De wedstrijd verliep vrij makkelijk. Voor de rust was het Erol, Cas en Youri die de 0-4 tussenstand binnenschoten.
Na de rust ging Flakkee door met aanvallen. De achterhoede had het vandaag rustig en is eigenlijk nauwelijks in de problemen geweest.
Lars die in de spits stond schoot na de rust 2x raak en Timar schoot de bal droog in het boekje naast de keeper. Binnenmaas had de strijd opgegeven en lied het op sommige momenten lopen. De 0-8 was een diepte bal die met een 1 tegen 1 met de keeper werd binnengeschoten door Lars.
Het was Binnenmaas  die nog 1 keer gevaarlijk werd. Met een goede redding was het onze betrouwbare sluitpost Mats die zijn goal schoon hield deze middag.