3e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 11

van der Waalstraat 1 A
3271BW
MIJNSHEERENLAND
tel. 0186-601885

Vandaag speelden we pas laat, aanvang 14:30 bij GOZ. We moesten het vandaag doen zonder Abel, beide Jesse's en Morris, dus we hadden maar 2 wissels over. Cas was voldoende hersteld en kon gelukkig bijna de hele wedstrijd meedoen.

De eerste helft kregen beide teams veel kansen. Flakkee wist 1 goal te maken (Eurolind), maar GOZ kreeg de bal niet langs Sem die weer een hele goede wedstrijd keepte. Uiteindelijk gingen we rusten met een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft bleven beide ploegen veel kansen krijgen, maar Flakkee kreeg veruit de meeste kansen. Er zaten mooie aanvallen tussen en schitterende goals (vooral van Benno en Joeri) en onze keeper Sem wist zelfs nog een (onterecht gegeven) strafschop uit zijn doel te duiken!

Uiteindelijk was de eindstand 2-7 in ons voordeel na doelpunten van Eurolind (2x), Joeri (2x), Benno (2x) en Liban.