Flakkee JO19 en WFB JO19 spelen gelijk - MSV & AV Flakkee

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Flakkee JO19 en WFB JO19 spelen gelijk

Flakkee JO19 en WFB JO19 spelen gelijk

Flakkee JO19-1

1 - 1

WFB JO19-1

Datum

27 augustus 2022 10:00

Accommodatie

Sportpark Van Pallandtpolder
Oostplaatseweg 1
3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Flakkee JO19 – WFB JO19 (0-0) 1-1

De JO19 wat vorig seizoen kampioen werd in de 4e klasse is nu ingedeeld in de 2e klasse. Een nieuwe uitdaging voor de jongens om naar uit te kijken. Met 3 nieuwe aanwinsten Sjoerd,Jarno en Tim maar helaas zonder Liam die de leeftijdscategorie ontgroeid is en Jordy die kampt met een blessure werd er na de 1e week van training zaterdags geoefend tegen WFB JO19. WFB wat ook uitkomt in deze klasse kwam op bezoek op de pallandt.

Op veld 3 startte leidsman Joppe om 10:00 uur de wedstrijd.

Een onwennig begin resulteerde in slordige passing en aannames. Het veld speelde hier een rol in. Aan strijd geen gebrek. Het was WFB die de opbouw van achteruit iets beter verzorgde en zodanig de voorwaartsen konden aansturen. Heel gevaarlijk werden ze niet. Flakkee kwam er ook mondjesmaat uit en probeerde de snelle voorwaartsen Erol en Cas te bedienen. Het was Sjoerd die een 3 tal kansen helaas niet benutte. Zichtbaar baalde hij hiervan. Onze andere aanwinsten, beide aan de linkerkant van het veld stonden goed. Tim en Jarno lieten hun kwaliteiten zien verdedigend maar ook aanvallend. Aan het einde van de 1e helft kwam Jurgen ten val en moest het strijdtoneel verlaten. Met pijn in schouder werd er een bezoek gebracht aan het ziekenhuis. Uiteindelijk bleek de schouder uit de kom waardoor hij lange tijd is uitgeschakeld.  Met 0-0 gingen we uiteindelijk rusten.

Na de pauze kwam Flakkee iets sterker uit de startblokken. We worden gevaarlijker voor de goal van WFB . Met schoten uit de 2e lijn kon Flakkee en bij vlagen goed aanvalspel niet tot scoren komen.

Het was uiteindelijk WFB die met 0-1 voor kwam. Een verkeerd ingeschatte bal van Mats werd door de aanvoerder Timar in eigen goal verwerkt.

Flakkee rechtte de rug na deze domper. Na een grove sharge moest Sjoerd het veld verlaten. Met Lars in de spits kwamen de kansen er ook weer zoals in de 1e helft. Een fout van de keeper van WFB werd bijna fataal. Het was Lars die de bal niet in de goal schoot door goed optreden van de wit rode verdediger. Flakkee bleef drukken en de kansjes kwamen. Wederom een dieptebal over links was het Jarno die paal raakte na een mooie actie. 10 min voor tijd was het wel raak.  Lars passeerde na een actie over links de keeper.  1-1 was verdiend maar Flakkee wilde meer. Kansen kwamen er niet meer. En zo eindigde deze zinvolle leerzame wedstrijd in een gelijkspel.

Jurgen, beterschap en een voorspoedig herstel van je blessure…💪 en Jaco Joppe, bedankt voor het leiden van de wedstrijd…

Aankomende dinsdag oefenen we thuis tegen SKNWK JO19 om 20:00 uur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!