Flakkee JO19 verliest nipt van koploper OVV - MSV & AV Flakkee

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Flakkee JO19 verliest nipt van koploper OVV

Flakkee JO19 verliest nipt van koploper OVV

OVV JO19-1

1 - 0

Flakkee JO19-1

Competitie

2e klasse (2e fase) 07

Datum

10 december 2022 13:30

Scheidsrechter

A.A. Dikhoff

Accommodatie

Sportpark OVV
Zwartelaan 10
3233AX
OOSTVOORNE
tel. 0181-482215

Op een frisse mistige zaterdag was het de uitwedstrijd tegen koploper OVV wat op het programma stond. In een schaftketen complex werden we ontvangen omdat de gehele accomedatie van OVV gesloopt ter ziele lag. Op het kunstgras veld 2 begon de wedstrijd om 13:30 uur.

OVV liet na het fluitsignaal zien waarom het op de ranglijst bovenaan staat. Het spel speelde vooral af op de helft van Flakkee. Het was zoeken hoe we een manier moesten vinden om OVV te verdedigen. Het was Mats die met een super redding de bal uit de hoek tikte waar menig supporter de goal al telde. Flakkee kwam er af en toe uit maar was slordig in de passing. Strijd werd er geleverd en Flakkee maakte het OVV moeilijk. In de laatste fase was het zelfs Flakkee wat een dot van een kans kreeg. Het was Jarno die met links hard de paal raakte. Met de brilstand gingen we rusten.
Na de rust kwam Flakkee furieus uit de startblokken. De druk werd opgevoerd en dit leide tot kleine kansjes waar we net geen gebruik van maakte. OVV kwam er minder aan te pas en er ontstond een strijd op het middenveld die steeds meer gewonnen werd door de geelblauwen.
Na 70 min spelen was het toch weer OVV wat gevaarlijk in de 16 m kwam. Een keiharde kopbal ging via de vingertoppen van Mats op de lat. 
Aan de andere kant was het Erol die de grootste kans van de middag kreeg voor de geelblauwen.  Hij tikte de bal na een uitbraak enkele mm naast de goal. Over en weer kwamen er spannende momenten maar we hielden stand. Tot in minuut 85 OVV een vrije trap kreeg. Weer was het de aanvaller die bal op zijn hoofd kreeg maar nu was het raak. 
Met een 1-0 achterstand en met enkele minuten op de klok was het Jakob die als het welbekende plan B meegestuurd werd naar voren. In de spits positie kreeg hij een dot van een kans om over de uitgekomen keeper te schieten naar helaas miste hij. Het zou de laatste kans zijn op deze frisse middag in Oostvoorne. De jongens hebben gestreden en laten zien dat ze als team in deze klasse iedereen het vuur aan de schenen kan leggen.
Volgende week de nummer 2 thuis op de pallandt
Paul en Jesse bedankt voor jullie hulp vandaag.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!